Healing Rooms

In de Healing Rooms wordt door een team van gelovige mensen voor jouw genezing gebeden in de naam van Jezus Christus. Er wordt voor iedereen persoonlijk gebeden. Wij geloven dat Jezus Christus wil genezen en dat bidden helpt. God wil ook jou genezen en herstellen. Er kan worden gebeden voor genezing van lichamelijke klachten, maar ook voor depressie, angst of onzekerheid, huwelijksproblemen, een baan of gewoon een zegen.

Healing Rooms is alleen online open vanaf 4 januari. Om de twee weken kun je bij Healing Rooms terecht. Voor de tijden, zie agenda.

Mooi en heel fijn dat we met jou kunnen bidden.

Bellen / FaceTime
Aangezien we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, mag je ons bellen of FaceTimen. Bel of FaceTime op de daarvoor bestemde tijden, tussen 19.00 en 21.00 uur op de maandagavonden. Zie agenda voor data.

Bij deze moedig ik jou aan om te mailen, bellen of FaceTimen. Juist in deze tijd waar veel gebeurd en we naast gebed een luisterend oor nodig hebben. Zo kan God levens herstellen, bemoedigen en positief veranderen.

Je kunt contact met ons opnemen via:

  • Beatrix (en Ludwig):   +31614580459
  • Riekie:                            +31612295523

Gebedsverzoek mailen
Je kan ook een gebedsverzoek mailen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen, zie e-mailadres Healingrooms Den Helder.

Meer info
healingrooms.nl