Ik ben nieuw

WE LOVE TO MEET YOU!

Elke zondag kun je de eigentijdse diensten van City Life Church Den Helder meemaken. De diensten starten om 11:00 en duren tot 12:30. Na afloop kun je nog even blijven hangen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

Wie komen er naar CLC?

In de City Life Church zitten mensen zoals jij. Mensen uit de omgeving van Den Helder. Mensen die middenin de maatschappij staan. En mensen die middenin hun drukke leven iemand hebben ontmoet die hun leven heeft veranderd… God!

Relevante boodschap

Wij willen een connectie maken met mensen en samen connecten met God. Daarom spreken we tijdens onze diensten over thema’s die het echte leven raken. De boodschap die je op zondag hoort, kun je meteen maandag in de praktijk brengen.

Kom en ontmoet nieuwe mensen

We komen bij elkaar in onze kerk aan de Annie Romein-Verschoorln 11. De één komt in zijn beste zondagse pak, de ander in een spijkerbroek. Kom zoals je bent. Kom niet om perfect te zijn, maar kom om nieuwe mensen en God te ontmoeten. Onze bijeenkomsten kenmerken zich door goede muziek en een praktische toespraak waar je maandag direct iets mee kunt.

Wij vinden het belangrijk om te connecten. Dat kan na de bijeenkomst of door gewoon doordeweeks iets leuks met elkaar te doen of een kop koffie te drinken. Wil je meer weten over hoe wij geloof beleven, dan nodig ik je van harte uit voor onze Welkom thuis avonden. Op deze avonden krijg je een kijkje in de keuken en kun je alles vragen.

Gedurende de week komen connectgroepen bij elkaar. In deze groepen kun je mensen ontmoeten zoals jij en ik. We hebben het met elkaar over relevante thema’s waar jij en ik dagelijks mee te maken hebben. Of het nu gaat om werk, kerk, carrière, opvoeding, huwelijk, het komt allemaal wel een keer aan bod. Je bent in ieder geval van harte uitgenodigd!