Reloaded (12-18 jaar)

reloaded-web

Reloaded is onze super coole tienergroep van 12 tot 18 jaar die iedere week weer iets gaafs doen met elkaar! De ene week in de connectgroepen en de andere week met zijn allen in City Life Church waar we Reloaded en Reloaded RLX hebben. We hebben een tof programma waar je naast games, chillen, & “Battles of the Tribes” ook meer leert over God & de Bijbel.

reloaded_web3

RELOADED RLX

Elke 2e vrijdag van de maand is onze Reloaded RLX avond waarbij we met zijn allen lekker lol hebben, chillen & connecten! Een filmavond, gamenights en niet te vergeten de “Battle of the tribe’s. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een uitdagend en spannend competitiespel! Deze avonden zijn ook SUPER gezellig!

 

reloaded_web4

RELOADED CONNECT

Op Reloaded connect kun je al je vragen stellen die je hebt over geloof. Je praat met elkaar op een gave manier over God, de Bijbel en over geloven, maar ook over vriendschappen, relaties en alles wat je maar kan bedenken. Het is dé manier om ECHTE vrienden te maken! Iedere 1e vijdag van de maand is er connect voor jongens en voor meiden apart en iedere 4e vrijdag van de maand Connect mix.

Wil je meer weten over Reloaded, stel je vraag hiernaast op het formulier.
Houd de agenda en Churchnews in de gaten voor de volgende Reloaded!

Reloaded