Nieuws

Het laatste nieuws over de kerk, events, conferenties, trainingen en andere gebeurtenissen vind je hier.

Coronavirus

Categories: Nieuws

Beste lezer,

Het coronavirus roept vragen op bij gemeenteleden, bezoekers en waarschijnlijk ook bij jou en jouw relaties in en rond de kerk. In dit bericht informeren we je over de stand van zaken en wat je zelf kunt doen. Het coronavirus en alle ontwikkelingen daar omheen houden we als kerk uiteraard goed in de gaten. Voor ons zijn de richtlijnen van het RIVM en GGD leidend. Wij vragen onze vrijwilligers, medewerkers en bezoekers deze adviezen te volgen.

We gaan door, maar wel aangepast! 

De komende weken gaat City Life Church Den Helder door als kerk d.m.v. connect-groepen.

Als City Life Church Den Helder geloven we dat samen kerk zijn niet gebonden is aan een gebouw, maar dat wij als gelovigen zelf de kerk zijn. Daarom gaan we d.m.v. connect-groepen door.

Mocht je geen deel uitmaken van een connectgroep van CLC en je zou wel graag willen aansluiten, stuur dan een e-mail naar info@clcdenhelder.nl (Vermeld ook je telefoonnummer) dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Ook kun je via Instagram of onze Facebookpagina contact opnemen via een chatbericht.

Zoals de Rijksoverheid aangeeft: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

We zijn dankbaar voor een overheid die de gezondheid en veiligheid van haar burgers voorop stelt en bidden dan ook constant voor wijsheid voor onze landelijke leiders. Door middel van online prediking  zullen we Gods Woord ontvangen en zullen we als connectgroepen een geweldige tijd hebben deze zondagochtenden!

Concreet:

– Tot 6 September 2020 zijn er geen diensten in ons gebouw aan de Annie Romein-Verschoorlaan

– Mensen die geen deel zijn van een connectgroep en graag naar een connectgroep willen, kunnen via info@clcdenhelder.nl contact opnemen.

In navolging van het RIVM adviseren we:

–  Was je handen regelmatig

–  Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

–  Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg.

Meer informatie
GGD
RIVM