Kids 0-4 jaar

PARENTSROOM

De Parentsroom is een plek waar ouders hun baby (tot dat deze kan lopen) kunnen verzorgen en tegelijkertijd de dienst kunnen volgen via livestream. Je vindt hier een ontspannen zitplek met een box en ruimte om te spelen. Ook moeders die rustig willen voeden kunnen hier terecht: achter een kamerscherm heb je een privéplekje en kun je toch de dienst volgen. Tevens kan je in deze ruimte koptelefoons vinden voor je kind.

Je vindt de Parentsroom bij binnenkomst. Vraag bij binnenkomst naar de ruimte. We helpen je graag.

KIDS 1-4 JAAR (Little Kids)

Little kids is de plek waar de kleine kindjes in City Life Church kunnen spelen. Wij bieden opvang tijdens de dienst op zondagmorgen voor de kinderen tussen 1 en 4 jaar oud. We vinden het wel belangrijk dat de kleinsten kunnen lopen. Dit ivm het leeftijdsverschil van de kinderen. Ook vinden we het belangrijk dat uw kind goede zorg en aandacht krijgt. Terwijl u geniet van de dienst, heeft uw kind een leuke tijd boven bij de Little Kids. Elke zondag staat er een enthousiast team van vrijwilligers klaar om de kinderen op te vangen. U kunt uw kind brengen vanaf 10:45 uur en na de dienst weer ophalen. We zien uit naar uw komst in City Life Church en neem uw allerkleinste gerust mee!

OPDRAGEN

Kinderen zijn een geschenk van God; gedurende het jaar zijn er speciale diensten waar we kinderen opdragen. Als kerk geloven we dat dopen een eigen keuze is die je maakt als je wat ouder bent en begrijpt wat de keuze betekent. Daarom bieden we graag de mogelijkheid aan ouders om hun kinderen op te dragen en gebed te ontvangen voor hun kinderen en henzelf.

Kidschurch 4-12 jaar

Als kind wil je de zondag in City Life Church niet zomaar missen! Er is tijd en ruimte om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken en met elkaar een hoop lol te hebben.

Aan de hand van thema’s leren wij de kinderen op een praktische manier over God, de Bijbel en samen kerk zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Want zeg nu zelf: Iedereen is toch bijzonder?

Alle kinderen van de basisschool (groep 1 t/m 8) zijn van harte welkom om ons kidsprogramma vanaf halverwege de dienst te volgen. We spelen en leren samen, met elke zondag een uitdagende ochtend met gewoonlijk een gezamenlijke game, multimedia, een praktisch woord en chill-time. Na de dienst kunnen de kinderen door hun ouder(s) en/of verzorger(s) gelijk weer opgehaald worden uit hun eigen zaal.