Pastors Adri & Martha Blonk

Ons Verhaal

We zijn als echtpaar in 1991 in deze Kerk gekomen. Al snel vonden we onze bediening als tienerwerkers helemaal geweldig.

In 1993 is onze eerste zoon Yoran geboren. Na 2,5 jaar verscheen onze tweede zoon Danyon en was ons gezin compleet. Dit was ook de tijd voor een nieuw seizoen. We hebben in verschillende taken gediend; van schoonmaakteam tot worshipteam, van crèche tot jongerenwerk, van evangelisatie -tot zendingswerk. We hebben dit allemaal met veel enthousiasme en plezier gedaan. In de tussentijd hebben we in Haarlem drie jaar een Bijbelschool doorlopen.

We zijn in 2009 gevraagd het voorgangerschap over te nemen.
We worden gecoacht door Pastor Erald en Pastor Mathilde van de Ridder. Zij zijn de voorgangers van City Life Church Nederland en België. Pastors waar we veel van leren!

God heeft ons een geweldige visie op ons hart gegeven. Een moderne Kerk die bereikbaar is voor iedereen. Een Kerk die een veilig thuis wil zijn voor alle mensen. Een moderne Kerk waar zowel jongeren als ouderen zich thuis voelen en waar de liefde van Jezus Christus zichtbaar is. Moderne worship, actuele preken en kidsdiensten zijn hierin belangrijke ingrediënten.
We hebben grote verwachting en zijn vol vertrouwen van wat God gaat doen in de toekomst. We kijken er naar uit jou te mogen ontmoeten in City Life Church Den Helder!

Liefs,
Adri & Martha