Pastors Adri & Martha Blonk

City Life Church Den Helder is voor ons “The place to be”. Dé plek waar we ons goed, blij en geaccepteerd voelen met al die lieve en gave mensen om ons heen die onwijs veel voor ons betekenen. Daarnaast vinden we het erg leuk als er mensen op bezoek komen in onze Kerk die we met een warm onthaal willen ontvangen.

Alles draait voor ons om God en mensen. Wij vinden het belangrijk dat ieder mens Jezus Christus leert kennen in zijn of haar leven en dat er een plek is voor diegene om te groeien en een betere relatie te krijgen met God. Voor ons is die plek “Het Huis” of “De Kerk”.
Op de website kun je zien hoe dynamisch het Kerkleven kan zijn.  Allemaal verschillende mensen met verschillende nationaliteiten, leeftijden en talenten. Wij vinden het geweldig om hier deel van te mogen zijn. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

adrimartha

 

ONZE STORY

We zijn als echtpaar zo’n 17 jaar geleden in deze Kerk gekomen. Al snel werden we ingezet als tienerwerkers in de Kerk. Nadat onze eerste zoon Yoran geboren werd werden we verantwoordelijk voor het tienerwerk. Na 2,5 jaar verscheen ons tweede zoontje Danyon op het toneel en was het gezinnetje compleet. Dit was ook de tijd voor een nieuw seizoen voor ons. We hebben in allerlei taken gediend; van schoonmaakteam tot worshipteam, van crèche tot jongerenwerk, van evangelisatie -tot zendingswerk. We hebben dit allemaal met veel enthousiasme en plezier gedaan. In de tussentijd hebben we in Haarlem drie jaar een Bijbelschool doorlopen.

We zijn in  2009 gevraagd het voorgangerschap over te  nemen.  We worden gecoacht door pastor Erald en Pastor Mathilde van de Ridder. Zij zijn de voorgangers van City Life Church Den Haag. pastors waar we veel van leren!

God heeft ons een geweldige visie op ons hart gegeven.. Een moderne Kerk die bereikbaar is voor iedereen. Een Kerk die een veilige haven wil zijn voor alle mensen. Een moderne Kerk waar zowel jongeren als ouderen zich thuis voelen en waar de liefde van Jezus Christus zichtbaar is. Moderne worship, actuele preken en eigen diensten voor kinderen zijn hierin belangrijke ingrediënten.
Op 6 september 2009 was het dan zover. Een geweldige happening waarin we als nieuwe voorgangers zijn gestart! We hebben grote verwachting en zijn vol vertouwen van wat God gaat doen in de toekomst!