Search For Life

De Search For Life trainingen willen antwoorden geven op de vragen waar veel mensen vandaag de dag mee worstelen. Op materieel gebied zijn we rijker dan ooit tevoren. Tegelijk voelen veel mensen zich geestelijk leeg, en vragen zich af, wat eigenlijk het doel van hun leven is. Ieder mens is op zoek naar dingen die het leven waarde geven en deze cursussen helpen u verder op die weg.

De cursussen zijn ontwikkeld door een groep hulpverleners in Australië, met ruime ervaring op het gebied van sociaal werk, psychologie, onderwijs en theologie. De verschillende cursussen zijn in Australië en Nederland uitgebreid getest en hebben in de praktijk bewezen dat mensen er mee geholpen worden.

Search For Life probeert de deelnemers te leren zichzelf en de dingen waar ze mee worstelen onder ogen te zien en daar ook eerlijk voor uit te komen en na te denken over de dingen die hun leven zin geven. In deze cursussen wordt dieper ingegaan op de gevoelens en de problematiek waar mensen tegen aan lopen.

Search For Life betekent ook zorg hebben voor elkaar, dat je er bent voor elkaar. Search For Life is in die zin ook niet speciaal gericht op mensen die extra zorg of pastoraat nodig hebben. Het is goed voor iedereen!

De training bestaat uit 8 avonden en kost  €20,- Opgave van tevoren is verplicht. (Gespreide betaling is mogelijk!)
Je kunt je opgeven via het formulier hier rechts naast of via het inschrijfformulier in City Life Church.

De nieuwe Search For Life training

  • Start dinsdag 10 mei 2022  start 20.00
  • 8 avonden
  • €20

opgeven via: daniel@clcdenhelder.nl