Welkom in de kerk!

Fijn dat we je mogen begroeten in City Life Church Den Helder! We hebben elke zondag een dienst om 11.00u  volgens de richtlijnen van het RIVM.  Deze dienst is er ook Kids Church.

Er is worship, maar dit zal eenvoudig van aard zijn waarbij de gasten mogen zingen met mondkapje op. Daarnaast is er een kort woord, is er ruimte voor gebed en tijd om met elkaar te ‘connecten’.

In de kerkzaal houden we 1,5 meter afstand tot elkaar (behalve van je gezinsleden of tieners onderling). De zaal is hier op ingericht.

Kids
De kids gaan (voorlopig) direct bij binnenkomst naar de kleine zaal. Hier zal ook de inschrijving plaatsvinden. Ze zullen gedurende de hele dienst NIET in de grote zaal zijn.

Tickets
Iedere bezoeker van de grote zaal heeft voor het bezoeken van één van de diensten een ticket nodig. Wij vragen u om ook aan te geven of kinderen Kids Church gaan bezoeken. Hiervoor kunt u ook een ticket boeken en aangeven in welke leeftijdscategorie uw kind behoort. De tickets worden steeds 1 week van te voren beschikbaar gesteld via deze pagina.

Let op: je ticket staat op jouw naam en kun je niet zomaar doorgeven aan iemand anders. Als je toch niet kunt komen, annuleer dan door te reageren op de e-mail waarmee je je ticket hebt ontvangen.

Vragen vooraf
Vóór je bezoek aan City Life Church moet je jezelf de volgende vragen stellen:

 1. Had je één of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?
  – Hoesten
  – Lichaamstemperatuur van 38 graden of hoger
  – Benauwdheidsklachten
 2. Heb jij op dit moment een huisgenoot met koorts en / of benauwdheidsklachten die nog niet getest is op het coronavirus?
 3. Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 4. Heb jij een huisgenoot / gezinslid met het coronavirus?
 5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je één of meer van de vragen met ‘ja’ beantwoord hebt, dan kun je helaas niet naar binnen bij City Life Church. Beterschap!

Bij en in City Life Church
Als kerk zetten we ons ten volle in om een een veilige omgeving creëren voor de zondagdiensten. Daarbij vertrouwen we erop dat alle bezoekers en vrijwilligers zich houden aan de richtlijnen en hygiëneregels. Volg de aanwijzingen van het Welkomteam steeds op en houd 1,5 meter afstand tot mensen die niet deel zijn van jouw huishouden.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we op een verantwoorde manier kunnen samenkomen in Gods Huis. Alvast bedankt voor jouw bijdrage hieraan.

Tot zondag!